Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Anskaffelse av system for risikostyring

Om edd:
Enhet for digitale driftstjenester (edd) er Bergen kommunes prefererte driftspartner og har ansvar for it-drift av alle kommunale enheter; Infrastruktur, fagsystemer, databaser og lokalt ikt-utstyr. Fokusområdet vårt er å levere forretningsteknologi som understøtter brukere sine behov med fokus på stabilitet, tilgjengelighet og tilfredsstillende kapasitet. Sikkerhet vektlegges høyt, da kommunen har en rekke brukergrupper som arbeider med personsensitivt materiale.
edd sine brukere er primært byrådsavdelingene, kommunale foretak (kf) og kommunale aksjeselskap. edd leverer blant annet driftstjenester til alle grunnskoleelever i Bergen kommune, Legevakten, private sykehjem, private barnehager, PCer tilgjengelig for publikum, samt trådløse nett. edd tilbyr også hjemmekontortjenester samt tjenester for ansatte som er på reise.
Innovasjon er et område som er prioritert og det pågår en stadig modernisering og videreutvikling av våre tjenester. ikt Drift har en viktig rolle som integrator (skape helhet) for en rekke tjenester som leveres av eksterne leverandører.
Bakgrunn - Funksjonell beskrivelse
Enhet for Digitale Driftstjenester (edd) i Bergen kommune skal anskaffe et nytt system for risikostyring. Systemet skal brukes til løpende risikovurdering, risikostyring og revisjon. Brukermiljøet er hovedsakelig teknisk ikt-driftspersonell i et miljø under konstant endring.
Systemet skal brukes til risikovurdering av enkeltkomponenter, så vel som komplekse systemer og prosesser.
Kravspesifikasjon for anskaffelsen finnes i Bilag 1.
Kravtabell (Bilag 1) må fylles ut av leverandør i Bilag 2.
Prisinformasjon fylles ut i Bilag 7, samt i Mercell.
Anbud id:
658583
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 16. Juli 2020

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud