Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3834 Siste år
2929 Siste 3 mnd
192 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse av systemadministratorkonsulent

Registrert Dato: Onsdag 24. Februar 2021

Meteorologisk institutt utvikler og drifter et stort sett med Linux-baserte tjenester for interne og eksterne brukere.
VI har nå ferdigstilt et helt nytt sett av interne skyløsninger basert på OpenStack og Kubernetes og har startet arbeidet med å automatisere all oppsett av tjenestene våre. For å sikre effektiv utnyttelse av våre nye skyløsninger samtidig som vi får fullautomatisert våre oppsett har vi behov for konsulenter med god generelle Linux-sysadmin-kompetanse som kan bistå oss med tilrettelegging og flytting av tjenester til våre nye intern skyløsning. Tjenestene som skal flyttes er både generelle infrastrukturtjenester, datadelingstjenester og sluttbrukertjenester.
Oppsett av tjenestene må forholde seg til våre interne policies for håndtering av container images og VMer, vår informasjonssikkerhetshåndbok (ISO 27001) og våre øvrige retningslinjer for sikring av tjenester. De ferdige oppgraderte løsningene skal eies, driftes og videreutvikles av Meteorologisk Institutt. Utviklingen benytter en testdrevet utviklingsmetodikk med inkrementelle leveranser, og våre rutiner for tjenestebeskrivelser, forvaltningsplan og annen dokumentasjon skal følges.
Arbeidssted er på Meteorologisk institutt i Oslo/hjemmekontor. Tilbyder må ha tilstrekkelig med tid og ressurser innenfor gitte datoer. Oppdraget kan løses av en eller flere infrastrukturingeniører med solid erfaring fra oppsett og drift av linux-baserte tjenester.
Antatt omfang: 1000 timer + opsjon på 2000 timer
Antatt oppstart: mai 2021
Antatt ferdigstilling leveransen: april 2022


Referansenummer:  2021/219