Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse av teknisk utstyr og personell innenfor lyd, lys, AV og scene til 10-årsmarkeringen av 22. juli

Anskaffelsen gjelder totalleveranse av teknisk utstyr og personell innenfor fagfeltene lyd-, lys-, av- og sceneteknikk i forbindelse med minnesmarkeringen, inklusiv planlegging og nødvendige forberedelser, opprigg/nedrigg, testing/prøving og gjennomføring av selve arrangementet.
Arrangementet skal etter planen foregå utendørs på rådhusplassen og være åpent for et stort antall publikum (scenario a). Covid-19 og gjeldende regler for smittevern kan imidlertid legge begrensinger på antall publikum. Ved gjennomføringen av arrangementet på rådhusplassen vil det ikke være noen tekniske rammer på plass, så det skal bygges scene fra bunn med totalleveranse av lyd, lys og av.
Dersom Covid-19 og gjeldende regler for smittevern gjør at arrangementet ikke kan gjennomføres på rådhusplassen, vil det bli gjennomført digitalt/som en tv-sending uten eller med et begrenset antall publikum. Arrangementet vil i så fall flyttes til en innendørs arena (scenario b). ud har reservert Oslo Spektrum for dette formål. Flytting av arrangementet til en innendørs arena vil innebære en modifisering/tilpassing av leveransen. i motsetning til på rådhusplassen, vil det være enkelte tekniske rammer på plass i Oslo Spektrum som får betydning for omfanget av leveransen.
Arrangementet vil finne sted om kvelden (med start kl. 20. 00 eller 21. 00) og med en varighet på 90 minutter. Tidspunktet er tentativt, og det vil kunne bli endringer. For fremdriftsplan forut for og i etterkant av arrangementet vises det til Regler for anskaffelsen.
Anbud id:
712763
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 14. April 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud