Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Anskaffelse av velferdsteknologi

Bindal kommune har ulike brukere spredt på en rekke bygg i tillegg til private boliger. Leveransen må, som et minimum, dekke behovet for en felles plattform for pasientvarsling, trygghetsalarmer og sensorer knyttet til disse byggene og brukergruppene. Brukerne er i stor grad eldre med ulik grad av funksjonssvekkelse, men bo- og aktivitetssenteret på Bindalseidet vil ha brukere med varig kognitivt funksjonstap.
For alle bygg vil leveransen inkludere alle tekniske installasjoner som eksempelvis kabling, patchepanel, gateway og switch/ruter som er nødvendige for totalleveransen. Bindal kommune vil selv bygge ut og drifte WiFi-anlegg for de nevnte byggene.
Organisering av leveransen vil være et viktig punkt for forhandlingene. Deltakelse i prosjektering, fremdriftsplan og ulik innfasing for hvert enkelt bygg vil også være sentrale punkter i forhandlingene i tillegg til pris. Kommunen ønsker å forhandle med kvalifiserte leverandører om en organisering og prising av leveransen i henhold til kommunens egen innfasing av de ulike bygg.
Leveransen vil også innebære en integrasjon (alternativt utskifting) mot eksisterende trygghetsalarmer tildelt på vedtak eller leid ut av kommunen til brukere i private hjem. Det er for tiden 54 slike trygghetsalarmer i bruk, men antallet forventes å stige i kontraktsperioden.
Anbud id:
581262
  • Sted:
    Bindal
  • Registrert:
    Tirsdag 30. April 2019