Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse elektronisk måle- og kartleggingsverktøy til psykometriske tester

Vestre Viken hf ved Klinikk for psykisk helse og rus har som intensjon å inngå en avtale om kjøp og vedlikehold av en løsning for elektroniske verktøy og psykometriske instrument for klinisk arbeid og forskning innen barne- og ungdomspsykiatrien med firmaet CheckWare as.
Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (bupa) har spesielt behov for bruk av kartleggingsinstrumentet aseba elektronisk. Formålet med en slik løsning er å få et elektronisk måle- og kartleggingsverktøy for å samle inn og systematisere data om pasientenes behandlingsforløp, forskningsformål, samt øvrige egnede formål. Det åpnes for at løsningen tilbys som en tjeneste/driftes av tilbyder og hvor kliniske data lagres og sikres i Norge etter gjeldende sikkerhetsbestemmelser for denne type løsning.
Hensikten med å anskaffelse et elektronisk måle- og kartleggingsverktøy innen barne- og ungdomspsykiatrien er å få et tilgjengelig verktøy for de målinger som det er behov for å utføre i pasientbehandling, kvalitetsarbeid og forskning. Forventingene til en slik samordnet plattform er bl. a. å oppnå bedre kvalitative og kvantitative gevinster.
Anbud id:
500719
  • Sted:
    Bærum, Drammen Kongsberg, Ringerike, Lier  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 14. Desember 2017