IT/Web og Support i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

686 Siste år
444 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse elektronisk måle- og kartleggingsverktøy til psykometriske tester

Registrert Dato: Torsdag 14. Desember 2017

Vestre Viken HF ved Klinikk for psykisk helse og rus har som intensjon å inngå en avtale om kjøp og vedlikehold av en løsning for elektroniske verktøy og psykometriske instrument for klinisk arbeid og forskning innen barne- og ungdomspsykiatrien med firmaet CheckWare AS.
Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) har spesielt behov for bruk av kartleggingsinstrumentet ASEBA elektronisk. Formålet med en slik løsning er å få et elektronisk måle- og kartleggingsverktøy for å samle inn og systematisere data om pasientenes behandlingsforløp, forskningsformål, samt øvrige egnede formål. Det åpnes for at løsningen tilbys som en tjeneste/driftes av tilbyder og hvor kliniske data lagres og sikres i Norge etter gjeldende sikkerhetsbestemmelser for denne type løsning.
Hensikten med å anskaffelse et elektronisk måle- og kartleggingsverktøy innen barne- og ungdomspsykiatrien er å få et tilgjengelig verktøy for de målinger som det er behov for å utføre i pasientbehandling, kvalitetsarbeid og forskning. Forventingene til en slik samordnet plattform er bl.a. å oppnå bedre kvalitative og kvantitative gevinster.


Referansenummer:  17/04111

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift