Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

584 Siste år
139 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse felles skoleadministrativt system

Registrert Dato: Fredag 02. November 2012

Vigo IKS inviterer leverandører til å søke om kvalifisering og deltakelse i konkurransepreget dialog for anskaffelse av et felles skoleadministrativt system, SAS, som skal benyttes av alle fylkeskommunene og Oslo kommune. Det skal inngås en rammeavtale som dekker programvare, vedlikehold/support og drift av løsningen, samt implementering av dette.
Fylkeskommunene har ansvaret for videregående opplæring, privatistopplæring, voksenopplæring og fagskoleopplæring. Oslo kommune har ansvar for tilsvarende opplæring i Oslo kommune, i tillegg til ansvar for grunnskoleopplæring, dvs. barne- og ungdomsskoler i kommunen samt voksenopplæring knyttet til nyankomne innvandrere (voksenopplæring og spesialundervisning). Løsningen skal forvaltes av Vigo IKS. Det skal imidlertid være mulig å konkurranseutsette driften av løsningen.
En fremtidig løsning for skoleadministrasjon skal primært løse de grunnleggende behovene til alle skoler innenfor grunnskolen og den videregående skolen i Oslo kommune, og den videregående skolen i landets øvrige fylkeskommuner. Dette innebærer at løsningen må være fleksibel og skalerbar slik at den kan tilpasses de ulike skolenes behov.
Se konkurransegrunnlaget for mer utfyllende informasjon.
Se vedlagt konkurransegrunnlag for opplysninger om omfang.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Drift, Implementering, Leverandører, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 07. Desember 2012