Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse "Fremtidens velferdsteknologi innenfor velferds- og omsorgssektoren"

Bærum kommune står overfor store utfordringer med å dekke fremtidens velferds- og omsorgsbehov de neste 10-20 årene. Demografiske endringer med kraftig økning i antall eldre og begrensede antall yrkesaktive innenfor pleiesektoren vil gi utfordringer når det gjelder prioritering mellom tiltak som kan realiseres innenfor kommunens økonomiske rammer. Andelen personer som lever lengre er forventet å øke og for å løse disse utfordringene med knappere ressurser er det behov for gode innovative løsninger.
bærum kommune har i dag separate avtaler og løsninger som dekker store deler av behovet for trygghetsskapende tjenester, varsling (herunder pasientvarslingsanlegg), gps etc. For hjemmeboende, beboere på institusjon og ansatte. Disse avtalene tilbyr gode løsninger til kommunen hver for seg, men vi ser at det kan være behov for å innrette avtaleporteføljen innenfor velferdsteknologi på en mer helhetlig måte for fremtiden.
på bakgrunn av ovennevnte ønsker vi å se på muligheten for å standardisere og legge til rette for en mer standardisert portefølje av tjenester og tilhørende teknologi som kan understøtte helsetjenestene vi tilbyr våre innbyggere.
Ifm. At avtalen for kjøp av pasientvarslingsanlegg til sykehjem utløper februar 2022 vurderes muligheten for å samle dagens tre største avtaleområder i en større avtale. Det vurderes i den sammenheng å inngå avtale med en strategisk samarbeidspartner, der plattform og kjøp av helhetlige tjenester også er omfattet. Det understrekes at kommunen er på en kartleggingsstadie og at fremtidig innretning av området kun er under vurdering.
Anbud id:
709920
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Lørdag 3. April 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud