Elektriker, Entreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

673 Siste år
157 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse - Interaktive tavler til Hatlane skole, 2013

Registrert Dato: Mandag 25. Mars 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av interaktive tavler til Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE).
Hatlane skole er under oppføring. Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for interaktive tavler ved skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i konkurransegrunnlagets Del 2 - Kravspesifikasjon. Oppdraget gjelder komplett levering og montering av interaktive tavler.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Mengde fremkommer av konkurransegrunnlaget.
Komplett levering og montering av totalt 38 stk digitale tavler med innebygget prosjektor.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Eiendom, Elektronisk, Fører, Kravspesifikasjon, Leverandør, Montering, Oppføring, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 22. April 2013