Arkitekt, Bygningskontroll, Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

916 Siste år
597 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse interiørarkitekt til ny barneavdeling og oppgradering av 3. etasje ved Drammensbiblioteket

Registrert Dato: Mandag 08. Januar 2018

Målsetningen med anskaffelsen:
Arealene i bibliotekets 3. etasje skal nå endres slik at det blir mulig å tilby et høyere aktivitetsnivå. Lokalene endres fra å være et boklager til å bli en aktiv og attraktiv møteplass for folk. Et sted der du kan, om du ønsker, tilbringe hele dagen. Biblioteket skal fremstå som folks foretrukne tredjested, ikke hjemme, ikke jobb/skole, men stedet du bare kan være og som du kommer tilbake til.
Biblioteket skal tilknytte seg en interiørarkitekt som forstår bibliotekets rolle i samfunnet, som en åpen og uavhengig møteplass og kulturinstitusjon. Biblioteket er en av grunnstøttene i lokalsamfunnet, og det er viktig at valgte interiørarkitekt sammen med oppdragsgiver kan bidra til å skape en arena for læring, kunnskapsutveksling, toleranse og demokrati. På biblioteket er alle velkomne, og det er derfor avgjørende for biblioteket at vi får en samarbeidspartner som har et hjerte for bibliotek og folk.
Følgende områder skal løses ut i avsatt areal:
--Barneavdeling
--Ungdomstilbud m/makerspace
--Frivilligsentral
--Digital formidlingssone
Området som i dag disponeres som kontorlokaler kan omdisponeres til publikumsareal dersom det anses som hensiktsmessig for helheten i tilbudt konsept. Se vedlagt plantegning over bibliotekets 3. etasje, vedlegg 2.
Barneavdelingen skal prioriteres i tilbudet, og dermed beskrives mer detaljert enn øvrig areal. Den nye barneavdelingen skal være et rom som håndterer det tradisjonelle barnebiblioteket, men som først og fremst dekker et behov for utvikling og modernisering.
Prosjektet er delt i 2 faser:
Fase 1(leveres som en del av tilbudet):
Interiørkonsept og layoutplan for 3. etasje
Fase 2 (i samarbeid med oppdragsgiver):
Skjemategninger ved behov
Beskrivelse av løst og fast inventar
Møblering, farger og belysningsplan (miljøbelysning)
Om hele eller deler av arealet i 3. etasje skal utarbeides i Fase 2 avhenger av kostnadene i fase 1 av prosjektet. Dersom valgt konsept krever omfattende ombygging vil barneavdelingen prioriteres i fase 2.
Alle interesserte leverandører inviteres til befaring i Bibliotekets lokaler. Foreløpig dato for befaring er 18.01.2018. Påmelding til befaring sendes via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen mandag 15. januar kl. 12.00. 


Referansenummer:  2017/11199