Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Anskaffelse - Møbler og inventar til Hatlane skole, 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av møbler og inventar til Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom kf (Åke).
Hatlane skole er under oppføring, og formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for møbler og inventar til skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i Del 2 - Kravspesifikasjon.
Blant annet må produktene som tilbys være solide og slitesterke, samt ha lang levetid og god
brukervennlighet til den bruk som må påregnes. Produktene skal ha god ergonomi og komfort, samt et rent og tidløst design. Videre skal produktene være universelt utformet, dvs. At produkter til alminnelig bruk skal utformes slik at alle mennesker skal kunne bruke dem.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: #URL0#? id=31487
Omfang/mengde fremkommer av konkurransegrunnlaget og dets pris- og produktkravskjema.
møbler og inventar til Hatlane skole som er under oppføring.
Skolen er en treparallell barneskole for ca. 525 elever i 1. Til 7. Klasse. i tillegg har skolen en spesialskole som skal samlokaliseres og integreres i den nye skolen for 35 elever fra 1. Til 10 klasse.
Anbud id:
235536
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 8. Februar 2013

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

2 anbud