Møbelsnekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

58 Siste år
14 Siste 3 mnd
9 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse - Møbler og inventar til Hatlane skole, 2013

Registrert Dato: Mandag 08. April 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av møbler og inventar til Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE).
Hatlane skole er under oppføring, og formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for møbler og inventar til skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i Del 2 - Kravspesifikasjon. Konkurransegrunnlagets
Del 2 gjøres tilgjengelig for leverandører som inviteres til å gi inn komplett tilbud.
Denne anskaffelsen følger prosedyren for konkurranse med forhandling etter forutgående kunngjøring. Dette er en anskaffelsesprosedyre som tillater forhandlinger. Konkurransen gjennomføres i to trinn. For denne anskaffelsen gjelder lov og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) del I og III.
Anskaffelsen innledes med denne kvalifiseringen, der det vil skje en utvelgelse av de leverandører som får invitasjon til å delta i konkurransen om den endelige kontrakt på levering av anskaffelsesgjenstanden.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Omfang/mengde fremkommer av konkurransegrunnlaget og dets pris- og produktkravskjema.
Møbler og inventar til Hatlane skole som er under oppføring. Skolen er en treparallell barneskole for ca.525 elever i 1. til 7.klasse. I tillegg har skolen en spesialskole som skal samlokaliseres og integreres i den nye skolen for 35elever fra 1. til 10.klasse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Eiendom, Elektronisk, Fører, Kravspesifikasjon, Leverandør, Leverandører, Oppføring, Pris, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 19. April 2013