Catering i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

39 Siste år
15 Siste 3 mnd
1 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse Melk og Meieriprodukter 2013

Registrert Dato: Fredag 01. Mars 2013

Innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre vil med denne avtalen sikre tilgang til Melk og meieriprodukter til bruk i matproduksjon og servering i kommuner og fylkeskommune i området, primært til institusjoner, barnehager og skoler. Deltagende kommuner er Stranda, Sykkylven, Norddal, Stordal, Vestnes, Ørskog, Skodje, Giske, Sula, Sandøy, Haram og Ålesund. I denne konkurransen deltar i tillegg Møre og Romsdal Fylkeskommune, i hovedsak med sine videregående skoler i området , samt Muritunet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Catering

Elektronisk, Fører, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 11. April 2013