Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Anskaffelse og oppsetting av vegnavnskilt i Tingvoll kommune

I forbindelse med at kommunen har innført vegadresser i hele kommunen skal alle offentlige og private veger som er egne adresseparseller skiltes med vegnavnskilt.
Tingvoll kommune er ansvarlig for at kommunale og private veger blir skiltet, og denne skiltplanen omfatter derfor kun kommunale og private veger. Det skal totalt settes opp 102 skilt, 95 er vegnavn mens 7 er henvisningsskilt med nummer.
Arbeidet utformes som en totalentreprise der alle kostnader skal regnes inn i en totalsum.
Beskrivelse av det enkelte skiltpunkt er gitt med antydet plassering der denne skal følges så langt mulig. Entreprenøren må likevel utøve et visst skjønn i arbeidet slik at en unngår mulige ulemper ved plasseringen. Er det åpenbart at plasseringen kan løses på en enklere måte, for eksempel ved å benytte eksisterende skiltstolpe eller lyktestolpe (som nylig kan være satt opp), skal dette velges etter avklaring med kommunen.
Skilt skal leveres i kvalitet som kreves av Statens vegvesen, og utformes i henhold til Statens vegvesen håndbok N300, del4B, 729 Gate-/vegnavnskilt. Skiltet har hvit bunnfarge og svart tekst og bord og utformingen følger Figur 4-4. 62. Teksthøyde skal være 70 mm. Alle skilt skal leveres i folieklasse 1.
Entreprenøren er selv ansvarlig for å sørge for nødvendig arbeidsvarsling, eventuelt innhente nødvendige gravetillatelser og for å være forsikret for å utføre denne type arbeid.
Anbud id:
602110
  • Sted:
    Tingvoll
  • Registrert:
    Fredag 16. August 2019

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud