Elektriker, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8114 Siste år
6286 Siste 3 mnd
237 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse Ombygging til 400V

Registrert Dato: Fredag 13. Januar 2017


Arbeidet med å bytte ut alle underfordelinger med tilhørende stigeledninger i Nedre Vollgate 18 skal gjennomføres de tre første ukene i juli 2017. For å sikre at arbeidet ikke stopper opp pga. materialmangel vil det bli stilt krav om at alt materiell leveres til Stortinget første uken i juni. Det antas at leverandøren må stille med 10-15 utførende i fellesferien.
NS 8406 vil legges til grunn for oppdraget i tillegg til Stortingets standardvilkår som utdyper og utfyller NS 8406. Dette vil fremkomme av kontraktsvilkår som legges ved konkurransedokumentene som sendes til de utvalgte leverandørene. Leverandørene må gjøre seg kjent med disse. Det vil bl.a. bli stilt krav om begrensninger i antallet ledd i leverandørkjeden ved utførelsen av kontrakten, det stilles krav til lønns- og arbeidsvilkår i kontrakten og det stilles i kontrakten krav om at leverandøren er tilknyttet en lærlingordning, og at en eller flere lærlinger deltar i arbeidet med gjennomføringen. Leverandøren må kunne oppfylle gjeldende krav i el-tilsynsloven med tilhørende forskrifter.
Oppdragsgiver vil stille minimumskrav til utførende personell. Foreløpig ser oppdragsgiver behov for å stille krav om at om lag halvparten av det utførende personellet skal ha minst fem års relevant erfaring som montør gruppe L. Oppdragsgiver vil evalueres på pris, tilbudt formann/BAS og oppdragsforståelse. Dette vil oppdragsgiver komme nærmere tilbake til i konkurransedokumentene som sendes til de utvalgte leverandørene.
Det vil bli avholdt tilbudsbefaring for utvalgte leverandører etter utsendelse av konkurransedokumentene.


Referansenummer:  2016/3118

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift