Prosjektleder i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

248 Siste år
82 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse: oppstart av fullkarakterisering i vannregion sør-vest

Registrert Dato: Fredag 09. Oktober 2009

Fylkesmannen i Vest-Agder skal i samarbeid med Fylkesmannen i Aust- Agder og Fylkesmannen i Rogaland starte opp arbeidet med fullkarakterisering av vannområdene i vannregion Sør-Vest. Dette vil være et omfattende arbeid som krever betydelig og bred miljøfaglig kompetanse. Karakterisering, klassifisering og overvåking av miljøtilstanden vil være basis for utarbeidelsen av neste forvaltningsplan for vannregionen. Formålet for anskaffelsen er å:
- Kvalitetssikre og supplere grovkarakteriseringen som ble gjennomført i 2005. - Lage en plan for fullkarakterisering av vannregionen, inkludert et forslag til identifisering av vesentlige spørsmål i henhold til forskrift om rammer for vannforvaltningen(vannforskriften) - Lage en overvåkingsplan for vannregionen som inneholder oversikt over pågående overvåkingsaktivitet samt foreslår ny overvåkingsaktivitet i henhold til vannforskriften Alle tilbud skal leveres via Mercell, *** Linken er fjernet *** Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på + 47 21 01 88 61/62 eller + 47 979 78 472. På offentlige utlysninger vil du trenge en elektronisk signatur. Dette finner du på *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** /> Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Overvåking, Rammer

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 18. November 2009