Elektriker, Entreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

688 Siste år
172 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse - PA anlegg til Hatlane skole, 2013

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av PA anlegg til Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE). Oppdraget innebærer både levering av lyd og bilde teknisk utstyr og installasjoner. Interaktive tavler er ikke en del av denne konkurransen.
Hatlane skole er under oppføring. Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for PA anlegg ved skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i konkurransegrunnlagets Del 2 - Kravspesifikasjon. .
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Mengde fremkommer av konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Eiendom, Elektronisk, Fører, Installasjoner, Kravspesifikasjon, Leverandør, Oppføring, Utløp, Utstyr

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 11. April 2013