Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Anskaffelse passasjerfartøy - forhandling

Forsvarsbygg viser til tidligere kunngjort konkurranse om anskaffelse av passasjerfartøy til Oscarsborg. Grunnet manglende interesse for den ovennevnte konkurransen, ønsker Forsvarsbygg å invitere noen utvalgte leverandører til konkurranse med forhandling for anskaffelse av passasjerfartøy til Oscarsborg.
Se også mail sendt 08. 05. 2013 fra Forsvarsbygg v/Aasgaard.
Kravene til fartøyet og leveransen for øvrig er de samme som for den tidligere kunngjorte konkurransen, dette gjelder også kontraktkravene, men vi åpner nå for forhandlinger med leverandørene. Fartøyet skal av oppdragsgiver benyttes som passasjerfartøy i fartsområde 1. Fartøyets må være godkjent med en sikkerhetsbemanning på 1 skipsfører i angitt fartsområde.
Forsvarsbygg vil benytte fartøyet i rute til og fra Oscarsborg festning, samt andre transportoppdrag i tilknytning til driften av festningen. Fartøyet vil være i daglig drift, og daglig dekke deler av ruteforpliktelser.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
249802
  • Sted:
    Tromsø, Kvæfjord Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 10. Mai 2013

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud