Transport i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

858 Siste år
306 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse passasjerfartøy - forhandling

Registrert Dato: Fredag 10. Mai 2013

Forsvarsbygg viser til tidligere kunngjort konkurranse om anskaffelse av passasjerfartøy til Oscarsborg. Grunnet manglende interesse for den ovennevnte konkurransen, ønsker Forsvarsbygg å invitere noen utvalgte leverandører til konkurranse med forhandling for anskaffelse av passasjerfartøy til Oscarsborg.
Se også mail sendt 08.05.2013 fra Forsvarsbygg v/Aasgaard.
Kravene til fartøyet og leveransen for øvrig er de samme som for den tidligere kunngjorte konkurransen, dette gjelder også kontraktkravene, men vi åpner nå for forhandlinger med leverandørene. Fartøyet skal av oppdragsgiver benyttes som passasjerfartøy i fartsområde 1. Fartøyets må være godkjent med en sikkerhetsbemanning på 1 skipsfører i angitt fartsområde.
Forsvarsbygg vil benytte fartøyet i rute til og fra Oscarsborg festning, samt andre transportoppdrag i tilknytning til driften av festningen. Fartøyet vil være i daglig drift, og daglig dekke deler av ruteforpliktelser.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Anskaffelse, Drift, Leverandører, Transportoppdrag

Burfjord, Troms

Avsluttet: Fredag 31. Mai 2013