Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Anskaffelse - prosjektledelse og rådgiverteam

Eide og Fræna ble fra 01. 01. 2020 sammenslått til Hustadvika kommune. Vi er en kommune med ca 13 500 innbyggere og areal på ca 508 kvadratkilometer.
Hustadvika er i vekst og har et variert og ekspansivt næringsliv, gode kommunale tjenester, trygge oppvekstvilkår og mange muligheter til friluftsliv og kulturelle aktiviteter. Dette gjør oss til en attraktiv kommune å bo i. i tillegg har vi to byer i nærheten, Molde i sør og Kristiansund i nord. Hustadvika ligger sentralt i forhold til daglig pendling til begge regionene.
Det er behov for nye lokaler til Hustadvika kulturskole i sentrum av Elnesvågen. Til grunn for prosjektet ligger Politisk vedtak ps 111/2020:
1. Hustadvika kommune bygger kulturskole som frittstående bygg på sørsiden av fylkesveien i Elnesvågen. målprisen settes til kr. 54, 5 mill, med øvrekostnadsramme kr. 60 mill. Inkl. 10 % usikkerhet. Bevilgning med tilsvarende finansiering innarbeides i økonomiplan 2021-2024. Kommunedirektøren starter nødvendig reguleringsprosess og prosjektering. Kommunestyret skal holdes løpende orientert om status for prosjektet gjennom tertial- og årsrapporter.
2. Det er et ønske om å legge biblioteket inn i sentrum. Lokaler til Bibliotek bør derfor vurderes å legges inn som opsjon i pris- og designkonkurransen som en del av kulturskolen. Kommunestyret ber kommunedirektøren legge fram en kostnadsberegning på differansen mellom å eie og leie, samt mulighet for å legge annen kommunal virksomhet inn i biblioteklokalene for å spare ekstern husleie. Finansiering legges frem som egen sak for kommunestyret.
3. Hvis det bygges fasiliteter av en ekstern aktør i nærheten av kulturskolen, som innehar funksjoner er attraktive som tillegg til kulturskole vil Hustadvika kommune ta initiativ til et samspill om bruk.
Det er gjennomført to mulighetsstudier i prosjektet, og foreløpig beregnet nettoareal er ca 700 m2. Kostnadsrammen er 54, 5 mill inkl. Mva eks. Lokaler til bibliotek. Antatt ferdigstillelse er 1. Juni 2023.
Anbud id:
692827
  • Sted:
    Hustadvika
  • Registrert:
    Søndag 17. Januar 2021