Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Anskaffelse - rådgiver konsekvensutredning, nytt deponi

Det skal utarbeides konsekvensutredning av nytt deponi for lettere forurenset masse og avfall for Longyearbyen planområde, baser på allerede fastsatt utredningsprogram. Longyearbyen lokalstyre ønsker rådgivere for utredning av følgende tema i henhold til fastsatt dette:
- Forurensing
- Byggegrunn og naturfare
- Landskap og forhold til nærmiljø
- Naturmiljø
- Kulturminner og kulturmiljø
Det legges særlig vekt på forurensing og byggegrunn. De resterende tema i utredningsprogrammet som ikke er nevnt i listen over, vil bli vurdert av ll selv. For vurdering av ikke-prissatte tema tas det utgangspunkt i forenklet metode i Statens vegvesens håndbok V712, om annen metode ønskes brukt må dette forklares og begrunnes.
Det er definert to alternative områder som skal vurderes opp mot 0-alternativet (et Longyearbyen uten deponi der alt som må deponeres fraktes til fastlandet med båt).
Alle utredningstema skal ende i fagrapporter. Om enkelte fagrapporter er for omfattende til å settes direkte inn i en hovedrapport, skal det i tillegg lages en oppsummering som kan utgjøre et kapittel i hovedrapporten.
Sammenstillingen av de ulike tema vil i hovedsak gjøres av ll, men det må medregnes deltakelse i møte for samlet vurdering av alternativene.
Det åpnes for bruk av underleverandør om rådgiver ikke har kompetansen som trengs for ett eller flere av temaene.
Anbud id:
684612
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Fredag 27. November 2020
Er du interessert i dette oppdraget?