Entreprenør, Rørlegger i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
182 Siste 3 mnd
36 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse Rør og Rørdeler 2013

Registrert Dato: Fredag 10. Mai 2013

Innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre innbyr til åpen anbudskonkurranse for inngåelse av rammeavtale for suksessiv levering av Rør, rørdeler og tilhørende varer. I denne konkurransen deltar kommunene Stranda, Sykkylven, Stordal, Vestnes, Ørskog, Skodje, Giske, Sula, Sandøy, Haram og Ålesund. Anskaffelsen gjelder løpende leveranser av rør og rørdeler til i avtaleperioden, og skal sikre kommunene tilgang til slike varer til riktig kvalitet, pris og leveringstid i avtaleperioden.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Rammeavtale 2år med opsjon på 1+1 år

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Rørlegger

Anbudskonkurranse, Elektronisk, Fører, Leveranser, Pris, Rammeavtale, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Onsdag 19. Juni 2013