Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anskaffelse – Rammeavtale for utvikling og forvaltning på stormaskin, samt transisjon for utvalgte løsninger

Formålet med anskaffelsen er å etablere kontrakt med to leverandører for leveranser av tjenester for utvikling og forvaltning av systemløsninger på stormaskin, samt transisjon av utvalgte løsninger ut av stormaskin. Transisjon vil omfatte flytting eller erstatning av systemløsninger på stormaskin over til nyere plattformer og teknologi, i hovedsak Java.
Dagens systemløsninger på stormaskin dekker flere hovedområder:
1. Infotrygd
2.Økonomiløsninger
3. Fellesregistre
4. Beregningsmodul innenfor Bidragsløsningen
Systemløsningene og bruk av stormaskin er nærmere beskrevet i konkurransegrunnlaget for anskaffelsen, jf Vedlegg 3 Beskrivelse av eksisterende løsningsområder.
Leverandørens ressurser skal inngå i kundens utviklingsteam, og Leverandøren skal kunne bemanne ulike roller i utviklingsteam. Arbeidet vil i hovedsak omfatte arkitektur/løsningsutforming, design/utvikling, test, feilretting, forebyggende vedlikehold, teamledelse, teknologi- og teknisk støtte.
Oppdragsgiver vil gjennomføre utvikling, forvaltning og transisjon med interne ressurser og ressursforsterkning fra leverandørene samt dekning av svingninger i kapasitetsbehov fra leverandørene. Det kan også være aktuelt at leverandørene tar resultatansvaret for gjennomføring av utviklingsoppdrag.
Oppdragsgiver vil legge vekt på bruk av en iterativ og smidig gjennomføringsmodell.
Anbud id:
504780
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 19. Januar 2018

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud