Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Anskaffelse - Samspillsentreprenør gruppe Helsehus

Nittedal Helsehus er et nytt flerfunksjonelt, fleksibelt og fremtidsrettet helsehus på ca. 7 500 m2 bta.
Byggherren ønsker at Helsehuset skal være et bygg som fremstår som inviterende, involverende og ivaretagende for brukerne av Helsehuset.
Helsehuset skal inneholde mange funksjoner som korttids sykehjemsplasser, helsestasjon for barn og ungdom, skolehelsetjeneste, jordmortjenesten, pp-tjeneste, barnevern, fysioterapi, ergoterapi, friskliv, læring og mestring, hjemmetjenesten, fastlegekontor, allmennlegevakt, forvaltning som er boligkontoret og tildelingskontoret og Administrasjonen.
Byggherren er opptatt av at Helsehuset skal være en god arena for samhandling mellom tjenestene slik at målsettingen om en helhetlig og samordnet helsetjeneste kan oppfylles.
For å nå dette målet er det vesentlig at bygget legger godt til rette for samarbeid og utnyttelse av kompetanse på tvers av tjenestene.
Det er et primært mål for Nittedal Eiendom kf at korttids sykehjemsplasser kan motta Husbankens investeringstilskudd. All utforming og funksjonalitet skal derfor tilfredsstille Husbankens krav.
på tomten øst for det planlagte Helsehuset står rådhusets sør-fløy.
Byggherren vurderer å videreutvikle «rest» tomten på en optimal måte senere. Det skal derfor leveres et volumstudie som «rest» tomten utviklet til bolig- og næringsbygg.
Tanken er at det skal være næring i 1 etasje og omsorgsboliger over.
Anbud id:
513948
  • Sted:
    Nittedal
  • Registrert:
    Torsdag 22. Mars 2018

Lignende oppdrag i Østfold

4 anbud