Maskinentreprenør, Transport i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1013 Siste år
266 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse - Slam ÅRIM - 2012

Registrert Dato: Torsdag 19. Juli 2012

Oppdragsgiver for denne konkurransen er ÅRIM - Ålesundregionens Interkommunale Miljøselskap IKS.Konkurransen gjennomføres for ÅRIM av Ålesund kommune - Konserninnkjøp.
ÅRIM er eid av kommunene Giske, Haram, Norddal, Sandøy, Skodje, Stordal, Stranda, Sula, Sykkylven, Vestnes, Ørskog og Ålesund.
ÅRIM tok i løpet av 2011 over kommunane sine lovpålagte oppgaver innen innsamling, gjenvinning og
håndtering av avfall. I løpet av 2012, men med oppstart i 2013, vil ÅRIM også ta over ansvaret for tømming og håndtering av slam fra septiktanker og mindre slamtanker.
Formålet med konkurransen er å anskaffe tjenester som skal bistå ÅRIM i å tømme septiktanker, større slamavskillere og tette avløpstanker i alle kommunene som er med i det interkommunale selskapet. Deler av anskaffelsen gjelder også slambehandling. Oppdraget er delt i to geografiske områder med separate Avtaler for hvert enkelt område:
Sone 1: Tømming av slam fra renseenheter i Ålesund, Giske, Haram og Sandøy.
Sone 2: Tømming og behandling av slam fra renseenheter i Sula, Sykkylven, Stranda, Norddal, Stordal, Ørskog, Skodje samt fra større renseenheter i Vestnes.
Avtalene har åtte års varighet med oppstart 1. januar 2013.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: 21 00 25 00 eller på e-post til: anbud-support@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Se konkurransegrunnlag
Se konkurransegrunnlag
96 måned(er) (f.o.m. tildeling av kontrakt)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Transport

Avfall, Behandling, Elektronisk, Fører, Slam, Tømming, Utløp

Ona, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 10. Desember 2012