Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

816 Siste år
198 Siste 3 mnd
73 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ansvarlig pro go søk for totalrehabilitering av bolig på fetsund - haster

Registrert Dato: Torsdag 28. Juli 2011

Pga. misforståelser mellom entreprenør og oss, haster det nå å få byggesøknaden levert inn til kommunen. Vi ønsker derfor tilbud fra foretak som kan være ansvarlig Søker og Prosjekterende på totalrehabilitering av enebolig på Fetsund (Fet Kommune, Akershus).

Vi har valgt ansvarlig UTF på graving, betongarbeider ob byggteknisk.
Ansvarlig på vann og avløp blir valgt i dag eller i morgen.

Den eksisterende boligen vil bli revet ned til reisverk, og trolig må også store deler av reisverket rives. Tre av ytterveggene vil bli beholdt, mens den siste vil bli flyttet ut 1,1 meter i bakkant. Forlengelse av ringmur vil støpes. Deretter vil eksisterende krypkjeller bli fylt opp med masser og plate støpt.

Vedlagt er alle tegninger og nesten ferdig utfylt søknad fra ByggSøk elektronisk. Nabovarsel er allerede påbegynt, og sluttføres denne helgen. Alle naboer har hittil stilt seg meget positive til tiltaket, da det eksisterende huset og den eksisterende vegetasjonen var meget skjemmende for området. Vi kommer selv til å ta all nabovarsling.

Ønsker tilbakemelding så snart som mulig, med et kostnadsoverslag. Det viktigste er at jobben kan gjøres raskt. Huset skal selges ved ferdigstillelse.

Tiltakshaver er basert på Fetsund.
Målet for innsendelse av søknad var egentlig i morgen, og vi trenger å få denne inn så snart som mulig for å kunne ferdigstille prosjektet før vinteren.

Vi er en relativt nystartet utvikler av boliger, og det er mulighet for flere oppdrag ved en senere anledning.

Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post ved spørsmål.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere