Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Arkitekt og interiørarkitekt for rehabilitering av Båthallen med tilpasning til ny utstilling

I forbindelse med rehabilitering og ny utstilling i båthallen ved Norsk Maritimt Museum, en avdeling i Stiftelsen Norsk Folkemuseum, inviteres det til åpen tilbudskonkurranse for levering av følgende konsulenttjenester
ark, iark – Arkitekt og interiørarkitekttjenester
Konkurransen gjennomføres i henhold til Forskrift om offentlige anskaffelser av 17/6 2016 del iii (ikrafttredelse 1/1 2017). Totalt prosjekteringshonorar er estimert å ligge over eØs terskelverdi (1, 1 millioner nok).
Det utlyses en egen konkurranse for tekniske rådgivere.
båthallen var Norsk Sjøfartsmuseums første utstillingsbygning på Bygdøynes. Den åpnet i 1958, med tradisjonsbåter fra hele kysten og utstillinger om norsk sjøfart i seilskutetiden. Utstillingene ble med årene oppgradert, men det har ikke vært tilstrekkelige midler til vedlikehold og rehabilitering av bygningen. Hallen er uisolert, gulvet har setningsskader, det er flere lekkasjepunkter i fasade og tak og det tekniske anlegget er foreldet. i 2009 ble hallen stengt for publikum og utstillingselementer og en rekke båter og kulturhistoriske gjenstander ble fjernet.
Prosjektet er finansiert hovedsakelig med tilskudd fra Kulturdepartementet og gjennomføring av prosjektet forutsetter opprettholdelse av vedtaket.
Totalt anslått prosjekteringshonorar er over nasjonal terskelverdi. Konkurransen gjennomføres etter forskriftens del iii og de bestemmelser som følger av denne konkurranseutlysningen.
Arbeidet omfatter:
Det skal gjennomføres skisseprosjekt, forprosjekt og detaljprosjekt, samt nødvendig oppfølging i byggetiden. Arbeidet inkluderer utarbeidelse av anbudsbeskrivelse, og bistand ifm. Kontrahering. Det skal vektlegges tverrfaglig prosjektering med samarbeid med de tekniske rådgiverne. Det vektlegges løsninger for bygget som sikrer lang levetid. For interiørene vil det være en vurdering av fleksibilitet opp mot utstillingstilpasning.
Det må påregnes utstrakt samarbeid med utstillingsprosjektet. Dette gjelder både for arkitekt og interiørarkitekt. Interiørarkitekt vil jobbe tett med utstillingsprosjektet for å tilpasse prosjektet til utstillingen.
Oppgaven inkluderer rollen som ansvarlig søker. Det må tas hensyn til at bygget har verneinteresse, og samarbeid med Byantikvaren må påregnes.
Tilbudet gis som timepriser eks. Mva, med et timeestimat for oppgaven.
Det føres i vedlagte prisskjema.
Anbud id:
473948
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 26. Juni 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud