Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Arkitekt til bygging av avlastningsinstitusjon i kragerø kommune

Konkurransen gjelder anskaffelse av Prosjekteringsgruppe til avlastningsinstitusjon i Kragerø kommune.
Kragerø kommune har besluttet å bygge ny avlastningsinstutusjon for barn og unge. Den nye avlastningsinstitusjonen skal bygges med fysisk tilknytning til et eksisterende opplæringssenter ved Kalstadveien 18 i Kragerø. Kragerø kommunestyre har vedtatt at den nye avlastningsinstitusjonen skal bygges i henhold til definerte rammebetingelser, og beskrivelse av brukerkrav og tekniske krav som følger vedlagt dette konkurransegrunnlaget. Som en del av planleggingen inngår også medvirkning til planlegging av kunstnerisk utsmykning av bygget.
Det opplyses om at det på samme tomten også skal oppføres 4 st. Omsorgsboliger under samme tak. Dette prosjektet blir administrert av Kragerø kommunale Boligstiftelse. Boligstiftelsen engasjerer en egen prosjekteringsgruppe.
Planlegging av uteareal inngår ikke som en del av denne planleggingen. Utearealene prosjekteres av Kragerø kommunale boligstiftelse, og tas med i tilbudet for omsorgsboligene.
Begge byggeprosjektene skal gjennomføres som totalentreprise.
Ved kontrahering av entreprenør må de to prosjekteringsgruppene samarbeide, med forutsetning av en hovedentreprenør for begge byggeprosjektene, samt utomusarbeidene.
Kragerø kommune ønsker tilbud på prosjektering som beskrevet ovenfor og i nevnte vedlegg.
Vi ber om at tilbyder gir en fast pris på prosjektering i hele byggeperioden.
i tillegg ber vi om at det angis hvor mange timer som vil bli fakturert i forbindelse med reiser til møter og andre oppgaver i Kragerø, samt faktiske reisekostnader etter Statens satser.
Anbud id:
113211
  • Sted:
    Kragerø
  • Registrert:
    Onsdag 1. September 2010