Arkitekt i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

409 Siste år
139 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Arkitektbistand til pågående prosjekt

Registrert Dato: Onsdag 29. September 2010

Vi er en familie fra Asker som (forhåpentligvis!) skal i gang med å bygge drømmehuset hus så snart som mulig. Hvitevarer er kjøpt inn og kjøkken under planlegging, så her er vi ved godt mot!

Vi har benyttet et byggservicefirma til å tegne opp huset samt ta ansvar overfor kommunen.

Dessverre har kommunen satt seg litt på bakbeina hva angår utforming og plassering av huset, og anbefaler at vi innhenter "arkitektmessig" kompetanse. Vi har jobbet med dette prosjektet siden februar i år, så det er selvsagt skuffende at vi ikke har klart å komme lenger pr. dato.

Byggfirmaet vi har benyttet har i utgangspunktet noe slik kompetanse, men da Asker kommune stiller spesielt høye krav til både argumentasjon og generell "forståelse" av takt og tone i dette området er nok vårt behov noe mer enn hva hva nevnte byggfirma har kunnet tilby.

Søk i Askers kommune søknadsregister for søknad og historikk:
Se adressefelt.

Det vi ser altså etter en vennligsinnet arkitekt med forståelse og respekt for det faktum at vi egentlig har funnet en form og utforming vi liker og heller søker å finne en best mulig løsning med denne som utgangspunkt overfor kommunen. Vi er selvsagt åpne for nye løsninger, men ettersom vi allerede har brukt mye tid på denne utformingen, samt ikke minst den innvendige planløsningen, ønsker vi å endre minst mulig. Kommunen har imidlertid rettet relativt kraftige "skyts" mot både estetisk utforming, møneretning og diverse annet, så vi forstår jo at noe må endres, og dette blir da opp til den aktuelle arkitekt å vurdere.

Det vil muligens også være behov for at noe eller hele den formelle ansvarsforholdet for søknaden flyttes over til den aktuelle artitekten, dette må vurderes nærmere.

Det er en stor fordel om arkitekten har lokal kjennskap til Asker kommunes lokale saksbehandlingsprosedyrer, og må også på kort varsel kunne stille i møte hos kommunen da vi nå må ha en mer direkte kommunikasjon for å unngå ytterligere misforståelser.

Alt av ansvarlige / anbud er klart.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt

Arkitekt, Byggfirma, Heller, Kjøkken, Planlegging

Asker, Akershus

Avsluttet: Torsdag 07. Oktober 2010