Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Arkitekttjenester - Veavågen skole

Karmøy kommune skal oppføre en ny barneskole (1-7) i Veavågen. Den nye skolen skal dimensjoneres for et elevtall på 400 elever (B400). Det totale bruttoarealet for skolebygget er på ca. 5 400 m2. Et idrettsareal på ca. 900 m2 inngår i dette arealet.
Det inviteres til en åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av arkitekttjenester for å utarbeide et forprosjekt for ny barneskole.
Arkitekt vil inngå i et prosjekteringsteam med andre nødvendige faggrupper. i tillegg vil prosjekteringsteamet består av brukerrepresentanter fra Karmøy kommune pluss eventuelt andre råd og parter. Anskaffelse av nødvendige faggrupper vil bli utført som avrop på gjeldende rammeavtaler for Karmøy kommune.
Arkitekttjenesten omfatter blant annet (listen er ikke uttømmende):
- Utarbeidelse av et forprosjekt med tegninger som skal inngå i en anbudskonkurranse for totalentreprise, NS8407 som en beskrivelse til entreprenøren.
- Ansvarlig søker i engasjementsperioden.
- Utarbeide kostnadskalkulasjoner av prosjekterte løsninger. Dette for å verifisere at forprosjektet er innenfor budsjettrammen som er vedtatt av Kommunestyret.
- Utarbeide rammesøknad
Tilbyder skal tilrettelegge for samlokalisering av de ulike aktørene som inngår i prosjekteringsfasen. Tilbyder må ha tilgjengelige fasiliteter i Haugalandsområdet (Karmøy, Haugesund, Tysvær, Sveio eller Bokn kommune) under hele kontraktsperioden. Fasilitetene må være utstyrt slik at det kan gjennomføres gjennomganger på skjerm i møterommet. møterommet må ha en kapasitet til minst 10 personer.
Anskaffelsens totale verdi er estimert til kr. 4 000 000, - eks mva.
Anskaffelsen omfatter ikke tiltransport av arkitekt til totalentreprenøren når denne kontraheres.
Det er utarbeidet en reguleringsplan for prosjektet, men reguleringsplanen er ikke vedtatt på nåværende tidspunkt. Se vedlegg 6 for reguleringsplan 2127. Reguleringsplanen for prosjektet er på offentlig høring og det er forventet at reguleringsplanen vedtas av Kommunestyret i løpet av oktober 2021. Dette må anses som et forbehold for oppstart av kontrakten.
Anbud id:
754772
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Søndag 19. September 2021