Anleggsgartner, Arkitekt, Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Gulv, Låsesmed, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Skorsteinsarbeider, Snekker, Sprenging, Stålarbeider, Steinlegger, Stiger & stillaser, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6041 Siste år
1580 Siste 3 mnd
531 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Askøy/stongafjellet - 11 + 16 leiligheter

Registrert Dato: Torsdag 08. Oktober 2009

Hei

Vi har nå fått rammetillatelse på dette bygget på Askøy/Stongafjellet. Vi har følgende fremdrift:

1. Innhente budsjettpris/grovpris på bygging. De er en forutsetning at budsjettprisen er under 20.000/kvm inkl. alt for at man skal gå i videre forhandlinger vedr. pris/løsninger osv. Tidfrist: straks hvis dere ser at dette går greit innenfor disse rammene, men senest kl. 1200, 19.10.09.
2. Etter at valget av leverandør er gjort, så vil DNB eiendomsmegling legge prosjektet ut for salg. Dette er planlagt i uke 43.
3. Valg av byggefirma, løsninger, ev. tilpassninger å byggetid. Tidsfrist: Parallelt med salg av boligene i byggetrinn 1 (11 stk) og 2 (16).

Vi har lagt vekt på at det skal være helt like enheter slik at det skal forenkle byggeprosessen samt effektiv måte å legge store mengder tak.

Det hvis det ikke er aktuelt med totalentreprise så kan grunn å tomtearbeid tas ut som en egen post.

Om oss:
Byggherre her er Askøy Panorama B5 AS, som igjen er eid av Johs Lunde Eiendom AS. Eierne av dette selskapet er:
- 50% Lundegruppen AS
- 25% Finansgruppen AS
- 25% Orkla Eiendom AS

Dette felles selskapet ble endelig etablert i påsken 2009 å har 200 mill i egenkapital. Vi driver utelukkende med utvikling av eiendom, bolig, næring og fritid. Se for øvrig *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />
I Bergen så har vi flere næringsbygg under etablering, men dette vårt første boligprosjekt. Vi ønsker med dette å komme i kontakt med faste samarbeidspartnere for å styrke boligbyggingen vår i Hordaland.

Ta kontakt med undertegnede ved spørsmål eller ved gode forslag for å lage dette prosjektet til en realitet.