Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Assistanseorgan for Driftsassistansen for vann og avløp i Møre og Romsdal

Kompetanseheving gjennom opplæring, erfaringsutveksling og erfaringsformidling er den viktigste oppgaven for Driftsassistansen. i samarbeid med medlemmene gjennomfører assistanseorganet/sekretariatet kurs, driftsoperatørsamlinger, møter i faggrupper og ulike fellesprosjekt.
i tillegg gir sekretariatet medlemmene bistand i form av teknisk assistanse og kompetansestøtte. De siste årene har imidlertid denne aktiviteten vært av begrenset omfang på grunn av redusert bemanning hos assistanseorganet/sekretariatet. Eksempler på teknisk assistanse: Teknisk og driftsmessig gjennomgang av renseanlegg og pumpestasjoner, kontroll og kalibrering av måle- og analyseutstyr, kontroll av pumpekapasitet/pumpeøkonomi, vurdering av arbeidsmiljø, mengdemålinger, igangkjøring og driftsoptimalisering av renseanlegg. Eksempler på kompetansestøtte: Kvalitetssikring i forbindelse med kjøp av plan- og prosjekteringsoppgaver, bistand ved interne revisjoner av ik-systemer for drift av va-anlegg, innspill til utbyggingsplaner og valg av tekniske løsninger, kravspesifikasjoner for utstyr, forslag til oppbygging av ik-systemer, driftsinstrukser og hovedplaner og utarbeidelse av tilbudsforespørsler i forbindelse med konsulenttjenester. Aktivitetene omfatter ikke rutinebesøk på renseanlegg og tradisjonelle prosjekterings- og planleggingsoppgaver som utføres av rådgivende ingeniørfirma.
Annen kunnskapsformidling skjer gjennom svartjeneste pr. Telefon, drift av hjemmeside på internett og utarbeidelse av anleggsoversikter. Driftsassistansen har også teknisk utstyr som disponeres av assistanseorganet/sekretariatet, og som kan lånes ut til medlemmene (Vedlegg 2).
Som grunnlag for nærmere informasjon om aktiviteter som utføres i regi av Driftsassistansen, vises det til vedlagte handlingsprogram for 2011 (Vedlegg 3) og Driftsassistansen hjemmeside, #URL0#.
Kostnadsramme for forespurt kontraktsperiode inntil kr. 1, 5 mill.
Anbud id:
186925
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 20. Mars 2012