Elektriker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

610 Siste år
308 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Audiovisuelt utstyr til Viken fylkeskommune

Registrert Dato: Torsdag 22. August 2019

Anskaffelse av rammeavtale på Audiovisuelt utstyr for Viken fylkeskommune
Buskerud fylkeskommune har det merkantile ansvaret for gjennomføringen av denne denne anskaffelsen.
Konkurransen gjennomføres på vegne av Viken fylkeskommune, som fra og med 01.01.2020 er navnet på det sammenslåtte fylket bestående av dagens Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner.
Se *** Linken er fjernet *** for mer informasjon.
Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale som ivaretar alle interessentenes behov. For den ansatte betyr det at det skal være enkelt å velge utstyr ved innkjøp, enkelt å bruke utstyr på møterom og i undervisning samt enkelt å få hjelp/service i feilsituasjoner. For virksomhetene betyr det å ha utstyr som er moderne og attraktivt for elevmassen. For VFK overordnet betyr det å levere de to første elementene innenfor en forsvarlig økonomisk ramme.
Oppdragsgiver skal inngå parallelle rammeavtaler innenfor området Audio-Visuelt utstyr (AV-utstyr).
Avtalen omhandler komplett utstyrsleveranse av AV-utstyr. Leveransen kan inkludere alle faser av bestilling og levering, blant annet detaljprosjektering, prosjektledelse, avhending av gammelt utstyr, installasjon, testing, innjustering, dokumentasjon og drift/service. Innkjøp av enkeltkomponenter og/eller komplette systemer for installasjon av institusjonen selv eller annen leverandør dekkes også av denne avtalen. Opplæring kan også inngå. Det samme gjelder driftsavtale for audiovisuelt utstyr, samt innleie av AV-tekniker for bistand ved arrangementsavvikling.
Utstyr som inngår i avtalen kan for eksempel være:
Mikrofoner
Trådløse mikrofonsystemer
Høyttalere
Forsterkere
Lydprosessorer (DSP)
Løsninger for nettverksbasert lyddistribusjon
Projektorer
Lerret
Skjerm
Monitor
Interaktive visningsflater
Videovegg
Bildeprosessorer (skalerere, edge-blending, PiP etc)
Bildevelgere og –matriser
Konvertere for overføring via par- og fiberkabel
Dokumentkamera
Uttakspaneler, rack etc
Styresystemer inkl. styrepaneler
Leveranser innenfor pro audio-segmentet og/eller lydutstyr som ikke er knyttet til en visningsflate, samt arrangementsstøtte, er ikke eksklusivt knyttet til denne rammeavtalen. Rettighetshaverne står fritt til å gjennomføre denne type anskaffelser som separate utlysninger eller gjennom andre innkjøpsavtaler.
Avtalen omfatter ikke AV-utstyr som inngår i en eventuell totalentreprise.
Utstyret som tilbys gjennom denne avtalen skal utelukkende være nytt utstyr. Brukt utstyr er ikke en del av denne rammeavtalen selv om det hører hjemme i de produktkategoriene som rammeavtalen omfatter. Deltakerne forbeholder seg retten til å kjøpe brukt utstyr i stedet for nytt utstyr, og dersom dette blir aktuelt er det ikke å anse som en del av omfanget som omfattes av denne avtalen. Det kan likevel påvirke behovet for av kjøp av nytt utstyr.
For nærmere informasjon om anskaffelsen viser vi til kravspesifikasjon.


Referansenummer:  2019-007