Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Aure kommune ombygging garderober verkstedbygg

Arealet som skal ombygges er vist på anbudstegning.
Areal for garderober skal utvides noe inn på verkstedarealet. Eksisterende kontor, garderober og spiserom skal ombygges til nye garderober og renholdssentral.
Ombyggingen kan skje slik at det settes opp ny vegg(branncellebegrensende) mot verkstedlokalet, deretter rives innervegger, himling og tekniske anlegg i det areal som skal ombygges.
Det skal legges nye avløpsledninger i gulv og vanninntak skal flyttes. Betonggulv må derfor skjæres/hogges opp.
Vinduer i yttervegg skal utskiftes.
Areal ombygging ca. 100 m2.
Ventilasjonsanlegg er i dag plassert på loft over kontorer, nytt ventilasjonsaggregat skal plasseres i eksisterende teknisk rom/rom for hovedtavle.
Oppvarmingssystem elektrisk beholdes.
Tekniske anlegg skal integreres i kommunens sd-anlegg. Kommunen har i dag rammeavtale med Omicron Automasjon mht. System for sentral driftskontroll.
Tilkobling brannalarmanlegg som eksisterende.
Innvendige arbeider vil berøre helse- og miljøfarlige materialer som må saneres og leveres til godkjent mottak for farlig avfall.
Totalentreprenør skal forestå nødvendig detaljprosjektering.
Totalentreprenør skal før levering av tilbud gjøre seg kjent på bygget for å vurdere arbeidsomfang og løsninger. Det må påregnes at tegninger av eksisterende bygg og tekniske anlegg ikke er korrekte og komplette.
Byggherre besørger rammesøknad og ig-søknad. Byggherre skal innhente samtykke fra Arbeidstilsynet, totalentreprenør skal besørge dokumentasjon av inneluft og klima, herunder #URL0#. 444.
Anbud id:
635859
  • Sted:
    Aure
  • Registrert:
    Onsdag 1. April 2020