Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

436 Siste år
118 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Aure omsorgsboliger - detaljregulering, detaljprosjektering og anbudsgrunnlag for totalentreprise

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Aure kommune skal oppføre et treetasjes terrassebygg med ca 25 omsorgsboliger, samt fellesarealer og garasjeanlegg i Aure sentrum. Prosjektet inkluderer også riving av to bygg.
Det er behov for å gjøre endringer ut fra slik skisseprosjektet framstår. Garasjeanlegget i underetasjen er blant annet ikke tatt med i skisseprosjektet. Det må gjøres en ny og grundig vurdering av størrelse på boenheter og fellesareal, med tanke på best mulig funksjonalitet. Videre vil det være nødvendig med videre prosjektering i forhold til riving av eksisterende bygg, grunnarbeider og utomhusarbeid, inkludert adkomstveier, gangveier og parkering.
I reguleringsbestemmelsene kreves det utarbeidet bebyggelsesplan for avsatt område til offentlige bygninger før oppføring av bygninger kan tillates. Det må derfor gjennomføres detalregulering for område avsatt til offentlig formål, samt avklare omregulering av tilliggende formålsområder.
I tillegg til detaljregulering og prosjektering omfatter oppdraget også utarbeidelse av anbudsgrunnlag for totalentreprise, kunngjøring av åpen anbudskonkurranse og utarbeidelse av diverse søknader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere