Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5798 Siste år
3182 Siste 3 mnd
342 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Avfallssuganlegg, Gystadmarka - totalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 31. Mars 2020

Anskaffelsens verdi anslås å være under EØS-terskelverdien eks. mva.. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver.
Oppdragsgiver tar forbehold om politisk godkjenning av kostnad for anlegget. Oppdragsgiveren tar også forbehold om nødvendige tillatelser fra myndigheter og grunneiere.
Oppdragsgiver viser til dagens situasjon med koronautbruddet (COVID-19):Leverandørene skal, som alltid ved tilbudsinngivelse, ta høyde for eventuelle forhold som vil ha innvirkning på tilbudet. Koronautbruddet er intet unntak fra dette. Dersom du ser at koronautbruddet får konsekvenser for gjennomføringen av avtalen, skal du beskrive disse konsekvensene i tilbudet ditt. Oppdragsgiver viser eksempelvis til kontraktsstandarden NS8407, punkt 33.3, tredje ledd, som er relevant i denne sammenheng.
Det gjøres dessuten oppmerksom på at tidspunktene etter åpning av tilbudene er foreløpige. En eventuell forlengelse av vedståelsesfrist kan kun skje med leverandørens samtykke.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.


Referansenummer:  20051