Maskinentreprenør, Sanering, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

754 Siste år
253 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Avløps- og gravearbeid, vanntilkobling og fjerning av oljetank

Registrert Dato: Mandag 10. Mai 2010

Det er 3 arbeider som ønskes gjennomført:
- Avløps og gravearbeid
- Tilkobling av vannledning
- Fjerning av utvendig oljetank
Ønsker pris på hver av disse arbeidene. Dette skyldes at det ikke er helt avklart om tilkobling av ny vannledning og fjerning av oljetank skal gjennomføres. Prisen skal være en 100 % ferdig jobb, herunder også deler. Se også vedlagt tegning. Ta kontakt for befaring.

Avløps- og gravearbeid
Avløpsrør fra husstand Henry Thingstadsvei 7A (HT7A) går i dag inn i slamavskiller på egen tomt. Avløpsrør skal nå kobles over slamavskilleren og tilkobles Avløpsrør fra Henry Thingstadsvei 7B (HT7B). Trondheim bydrift tømmer slamavskilleren for vann og slam, kostnadsfritt, når arbeidet starter. Slamavskiller må fylles med sandige masser. Stikkledningen som løper ut av slamavskiller må mures igjen.

Det graves en ca. 7 meter lang grøft fra slamavskilleren på HT7A til tilkoblingspunktet på HT7B. Avløpsrør inn i slamavskiller ligger ca. 1 meter under bakken. Avløpsrør fra HT7B ligger ca. 3,5 meter under bakken ved tilkoblingspunktet. Eksisterende avløpsrør fra HT7A og ned til slamavskilleren benyttes videre mens det da legges nytt avløpsrør fra slamavskiller og til tilkoblingspunkt på HT7B.

Vannledning
Fra tidligere er det lagt ny vannledning fra husstand HT7A og ned til slamavskilleren. Denne er ikke tilkoblet i noen ender, men er dratt inn i huset og kveilet i forkant av slamavskilleren. Denne skal tilkobles vannledning fra HT7B som ligger i samme gate som kloakkledning, samt tilkobles inne i husstanden. Det må tilkobles en stoppekran på denne vannledningen i nærheten av den nåværende slamavskilleren. Gammel vannledning til HT7A må plugges utenfor huset.

Oljetank
En 1000 liters oljetank skal graves frem og fjernes fra eiendom. Det er noe olje igjen på tanken.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere