Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Avtale for retningslinjer og taksering av eiendomsskatt

Arbeidet med utarbeidelse og prøvetaksering av retningslinjer ønskes gjennomført i 2017. Nytaksering ønskes gjennomført i 2018 slik at nye takster ligger til grunn for utskriving av eiendomsskatt i 2019. Alle takster må være klar og innlagt i kommunens datasystem 1. Januar 2019. nærmere arbeidsdeling og milepæler avklares i fellesskap med eiendomsskattekontoret umiddelbart etter kontraktsstart. Det ønskes tilbud på takseringstjenester som innbefatter forslag til takst på de enkelte eiendommer, og som gir grunnlag for utskriving av eiendomsskatt.
Oppdraget omfatter:
--nødvendige forberedelser som utarbeidelse av forslag til retningslinjer for taksering, eventuelt forslag til soneinndeling mv. Prøvetaksering. Bistå i sakkyndig nemnds møte hvor retningslinjene vedtas.
--Registrering i ProAktiv feltverktøy. Kommunen registrerer selv oppdateringer i matrikkel
--Kvalitetssikring
--Bistå med behandling av forespørsler og klager i samråd med kommunen.
Listen er ikke uttømmende, men er beskrevet ut fra de oppgaver Strand kommune ser for seg er relevante for at eiendomsskatt lovlig kan skrives ut med nye takster fra 2019. Dersom leverandør mener det er andre oppgaver som bør tas med bes leverandør presisere dette i sitt tilbud.
All kommunikasjon skal foregå på norsk.
Anbud id:
476443
  • Sted:
    Strand
  • Registrert:
    Mandag 10. Juli 2017