Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Avtale om konsulentoppdrag "prosjekt kretsløp follo"

Kretsløp Follo innbefatter planer om innkjøp og ferdigstillelse av et eget sorterings- og biogassanlegg, herunder kalt mbt-anlegg. målet er at anlegget skal være klart for produksjon i løpet av siste del av året 2013.
Det vil bli utlyst egne konkurranser vedrørende det planlagte anlegget, som sorteringskomponenter, bygg og biogassanlegg. i tillegg vil det bli tilbudsforespørsler på konsulentarbeide i forhold til ulike områder fram til ferdigstillelse av anlegget, blant annet sorteringsanalyse restavfall og bistand til søknad om utslippstillatelse.
Oppdragsgiver vil gjennom denne konkurransen engasjere en gruppe på 2-3 konsulenter som skal bistå byggherren med utarbeidelse av kravspesifikasjon for innkjøp av mbt-anlegget, evaluering av tilbudene som innkommer, samt nødvendige konsulenttjenester og rådgivningstjenester som aktualiseres i løpet av byggeperioden frem til overtakelse. Avtalen omfatter også en opsjon som gir oppdragsgiver rett til å bestille evt. nødvendige konsulent- og rådgivningstjenester i reklamasjonsperioden som vil gjelde mellom byggherren og entreprenøren? Mest sannsynlig 5 år etter overtakelse.
Anbud id:
156115
  • Sted:
    Ås
  • Registrert:
    Tirsdag 5. Juli 2011

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud