Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

742 Siste år
173 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Avtale om konsulentoppdrag "prosjekt kretsløp follo"

Registrert Dato: Tirsdag 05. Juli 2011

Kretsløp Follo innbefatter planer om innkjøp og ferdigstillelse av et eget sorterings- og biogassanlegg, herunder kalt MBT-anlegg. Målet er at anlegget skal være klart for produksjon i løpet av siste del av året 2013.
Det vil bli utlyst egne konkurranser vedrørende det planlagte anlegget, som sorteringskomponenter, bygg og biogassanlegg. I tillegg vil det bli tilbudsforespørsler på konsulentarbeide i forhold til ulike områder fram til ferdigstillelse av anlegget, blant annet sorteringsanalyse restavfall og bistand til søknad om utslippstillatelse.
Oppdragsgiver vil gjennom denne konkurransen engasjere en gruppe på 2-3 konsulenter som skal bistå byggherren med utarbeidelse av kravspesifikasjon for innkjøp av MBT-anlegget, evaluering av tilbudene som innkommer, samt nødvendige konsulenttjenester og rådgivningstjenester som aktualiseres i løpet av byggeperioden frem til overtakelse. Avtalen omfatter også en opsjon som gir oppdragsgiver rett til å bestille evt. nødvendige konsulent- og rådgivningstjenester i reklamasjonsperioden som vil gjelde mellom byggherren og entreprenøren ? mest sannsynlig 5 år etter overtakelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Ferdigstillelse, Innkjøp, Konsulent, Konsulenttjenester, Kravspesifikasjon

Vinterbro, Akershus

Avsluttet: Torsdag 18. August 2011