Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler, Utleie i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Avtale om salg/tilbakeleie Vadsø samfunnshus

På vegne av Vadsø kommune (Oppdragsgiver) inviterer vi med dette til prekvalifisering for begrenset anbudskonkurranse? Salg/tilbakeleie samfunnshus. Finnut Consult as bistår med gjennomføringen av anbudskonkurransen. Oppdragsgiver ønsker anbud på salg/tilbakeleie avtale av samfunnshus, inkludert i salget inngår eiendom nord for samfunnshuset på ca. 1, 5 mål. Vadsø kommune ønsker tilbakeleie av kinoen i samfunnshuset, Vadsø kommune ønsker likeledes en opsjon på leie av lokale til ungdomsklubb. Leiekontraktens varighet vil være for perioden 1. Januar 2013? 31. Desember 2023 med mulighet til prolongering i 3 + 2 år. Vi understreker at besvarelsen skal være i samsvar med instruksjonene beskrevet i dette dokumentet. Begrepsavklaring for de ulike aktørene? søker? Er det rettssubjekt som søker om å bli prekvalifisert og få muligheten til å gi tilbud for å bli kontraktspart - leverandør.? Deltakere? Er selskaper som søker støtter seg på for å oppfylle kvalifikasjonskravene, jf. nærmere redegjørelse i pkt. 1. 3. Det er viktig at søker skiller mellom de forskjellige kategorier aktører i utfylling av prekvalifiseringssøknaden. søker kan selv inneha en eller flere av rollene. søkerens prekvalifiseringssøknad må inneholde en ferdigstilt utgave av dette dokumentet (Prekvalifiseringsgrunnlaget). søknaden skal følge strukturen som angitt i dette dokumentet. følges ikke denne strukturen kan søknaden bli avvist. Merk at all finansiell informasjon må være angitt i norske kroner (nok). Prekvalifiseringssøknaden skal leveres gjennom Mercell:
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
185217
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 7. Mars 2012