Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Avviks- og forbedringssystem

Stavanger Kommune er i en omorganisering hvor langsiktig omstilling i tråd med samfunnsutvikling er en del av målsettingen. Dette forventes oppnådd bl. a. Ved at systemene i kommunen blir mer fleksible og kan støtte opp under behov for tverrgående samarbeid, koordinering og aktiviteter.
Anskaffelsen av et nytt avviks- og forbedringssystem er et ledd i denne måloppnåelsen. Det forventes at systemet vil være brukervennlig og legger til rette for god rapportering og håndtering av innrapporterte avvik og forbedringer. Systemet skal være et verktøy til støtte ved forbedringer og læring, og samtidig bidra til utvikling av en dynamisk og velfungerende internkontroll.
Stavanger kommune har behov for et system som skal kunne brukes av 10 000 til 12 000 ansatte fordelt på ca. 150 virksomheter og kommunale foretak. Kommunen er delt inn i 7 tjenesteområder; Bymiljø og utbygging, By- og samfunnsplanlegging, Oppvekst og utdanning, Helse og velferd, Innbygger- og samfunnskontakt, Strategi og styring, og Støtte og utvikling.
Anbud id:
519720
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 26. April 2018
Er du interessert i dette oppdraget?