Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1773 Siste år
438 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bårlidalen RA, E1 ? Elektro, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Mandag 25. Mars 2013

Bårlidalen renseanlegg er hovedrenseanlegg i Eidsvoll kommune, og er ett av tre anlegg i kommunen.
Våren 2013 starter en total renovering av Bårlidalen renseanlegg, og under denne totalrenoveringen skal det fortsatt være drift på anlegget.
I totalrenoveringen av Bårlidalen renseanlegg vil alt av prosessutstyr, ventilasjon, brannvarsling, lys mm. bli byttet ut med nytt. Det eksisterende elektriske 230V IT anlegget skal også erstattes av et nytt 400V TN-C-S anlegg. Nettselskapet vil sette opp en ny 400V trafo i ny trafokiosk rett utenfor renseanlegget, men eksisterende trafo og hovedfordeling vil ikke bli revet før helt i sluttfasen av prosjektet.
Det er to entrepriser for leveransen av prosessutstyr (M1 og M2), men elektroentreprisen E1 vil ha ansvaret for all kabling og føringsveier til dette prosessutstyret. Elektroentreprisen E1, som blir beskrevet nærmere i dette dokumentet, har også ansvar for kabling og levering av utstyr for nytt lys, stikk og brannvarsling i hele bygget. I dette inngår også ny 400V hovedtavle med undertavler for byggelektro.
Det er en egen entreprise for provisorisk elektroarbeid (E0). Denne entreprisen vil ta for seg all provisorisk kobling og riving av det eksisterende 230V IT anlegget. I tillegg har E0 jording ved nye råtnetanker og garasje, men E1 må koble seg inne på dette for lynvern rundt bygget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere