Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1828 Siste år
440 Siste 3 mnd
133 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bårlidalen RA, E2 Automasjon, Eidsvoll kommune

Registrert Dato: Torsdag 30. Mai 2013

Bårlidalen renseanlegg er hovedrenseanlegg i Eidsvoll kommune, og er ett av tre anlegg i kommunen.
Våren 2013 starter en total renovering av Bårlidalen renseanlegg, og under denne totalrenoveringen skal det fortsatt være drift på anlegget.
I totalrenoveringen av Bårlidalen renseanlegg vil alt av prosessutstyr, ventilasjon, brannvarsling, lys mm. bli byttet ut med nytt. Det eksisterende elektriske 230V IT anlegget skal også erstattes av et nytt 400V TN-C-S anlegg. Nettselskapet vil sette opp en ny 400V trafo i ny trafokiosk rett utenfor renseanlegget, men eksisterende trafo og hovedfordeling vil ikke bli revet før helt i sluttfasen av prosjektet.
Det er to entrepriser for leveransen av prosessutstyr (M1 og M2). En egen elektroentreprise, E1, vil ha ansvaret for all kabling og føringsveier til dette prosessutstyret samt komplett installasjon av tavler, lys, stikk og brannvarsling i hele bygget.
For ventilasjon, sanitær og varme er det 3 entrepriser (V1, V2 og V3).
Denne entreprisen, E2, omhandler all bygningsautomasjon for ventilasjon, aksesskontroll, ITV og gassdeteksjon (H2S). E2 skal levere en redundant pls med en egen opc-server applikasjon, som kan kommunisere med et nytt toppsystem levert av entreprise E3.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere