Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

301 Siste år
101 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bæring, reisverk og sperrer med tak til carport og hagestue

Registrert Dato: Tirsdag 04. Juni 2013

Hei!
Vi skal bygge en carport med bod og hagestue. Bildene viser naboens løsning. Vi skal praktisk talt kopiere dette, med unntak av at vi ikke skal ha to biloppstillingsplasser og vår carport skal henges på huset. Vi skal ha en biloppstillingsplass på 3 meter og en del på 1, 5 meter til sykler, søppel og lignende.

Godkjenningen er klar i kommunen. Vi trenger kyndige fagfolk til å bygge skjelettet, altså reisverk, bæring og sperrer med tak. Det skal bygges i henhold til styrkeberegning som er vedlagt. Jeg planlegger å sluttføre jobben selv.

Det er interessant å få tilbud også på hele jobben.

Bygget skal henges på huset, så det må gjøres en god jobb for at resultatet skal bli tett mot huset og at det skal tåle tung snø om vinteren. I lengderetningen er bygger 12 meter langt. Det er 4, 5 meter bredt. Mot nord er det en carport, i midten en bod, og mot sør og plenen skal det lages en hagestue. Henviser til tegning av plan og snitt som er vedlagt.

Vi skal bygge noe som tilsvarer det naboen allerede har satt opp. Når du kommer på befaring blir det lettere å diskutere detaljene når du kan se på dette.

Fundamentene lager jeg i samarbeid med gravemaskinentrepenør etter dine anvisninger. Vi regner med at du kan begynne senest 24. Juni.

Det er god tilgang til strøm og vann på stedet.

Jeg tar meg av alt avfall som skal kastes, og jeg rydder selv.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Avfall, Befaring, Biloppstillingsplass, Biloppstillingsplasser, Carport, Fagfolk, Reisverk, Søppel, Strøm, Vann

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Onsdag 03. Juli 2013