Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker, Utleie i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7532 Siste år
5662 Siste 3 mnd
328 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bønes skole. leie av modulbaserte undervisningspaviljonger. totalentreprise.

Registrert Dato: Torsdag 07. April 2011

I anledning kommunens sin satsing for skoler mhp. inne klima, skal det for Bønes skole foretas innvendig oppussing samt leveranse av nytt ventilasjons anlegg.
I byggefasen er det behov for og flytte deler av skoleundervisningen bort fra skolebygget en periode, til en skolepaviljong som etableres i skole gården.
Kort fortalt omfatter prosjektet følgende:
- Total leveranse for midlertidig skole paviljong for Bønes skole
Paviljongen skal dekke behovet for undervisnings rom for 4-stk. klasser samtidig, i tidsrommet byggearbeidene pågår, som er satt til siste halvår i 2011, nærmere bestemt 12 august frem til 31 januar 2012.
Prosjektet skal utføres i en totalentreprise, der entreprenøren skal være ansvarlig for og levere samtlige fag samt ytterligere prosjekteringen og bygge søknad til Bergen kommune.
Paviljongen skal fundamenteres på et delvis gruset og delvis kupert område, som har vært benyttet tidligere til SFO paviljong. Noe trær og busker må fjernes. På området paviljongen er tenkt plassert, er det i dag en septiktank samt mulighet for strøm tilkobling fra stolpe. Vann må etableres fra gym bygg like ved, via midlertidig grøft.
Det er vedlagt en plantegning som skal danne et forslag og utgangspunkt for det behov som er.
Det pålegges total entreprenøren og levere en komplett leveranse ferdig til bruk samt demontering av paviljong og tilbakeføring av området når oppdraget er ferdig.
Videre må totalentreprenør være ansvarlig og levere nødvendige søknader til bygningsmyndighetene samt sende melding til arbeidstilsynet. Leveransen skal tilfredsstille alle relevante forhold mht til leie leveranse av en for modulbasert undervisningspaviljong.
Planlagt byggestart er uke 26, 2011. Ferdigstillelse komplett til bruk til skoleformål er senest innen utgangen av uke 32, 2011. Befaring må taes på eget iniatiativ.