Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3346 Siste år
836 Siste 3 mnd
244 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Baderom i leilighet skal fornyes

Registrert Dato: Onsdag 06. Januar 2010

Badet er i en ubebodd leilighet fra 80-tallet med ”original standard” beliggende på Skøyen i Oslo.

Dagens standard: Badet består av et hovedrom med badekar/dusj, håndvask og opplegg for vaskemaskin og et separat rom med wc / håndvask. På gulv er det vinyl og på vegg er det våtromstapet. Gulv, tak og en vegg antas å være betong. Resterende vegger er gips. Ingen varmekabler.

Foreløpig spesifisering av løsning i begge rom: Samme romløsning som i dag med i hovedsak samme plassering av sanitærutstyr etc.. Fliser på alle gulv og vegger. Varme i alle gulv. Belysning over speil og i tak på begge rom. Skal tilfredsstille våtromsnorm og andre formelle krav.

Nærmere om hovedrom: Innmurt badekar med dusjvegg. Baderomsmøbel med vask og overspeil (inkl. stikkontakt /belysning). Elektrisk vifte for avtrekk av fuktig luft. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Kroker etc.

Nærmere om WC: Vegghengt innmurt toalett, baderomsmøbel med vask og speil (inkl. stikkontakt/belysning). Høyskap for hånklær etc. Kroker, toalettrullholder etc.

Vi ønsker et totaltilbud om fast pris til avtalt tid på hele jobben fra en aktør, inkl. nødvendig røleger- og elektrikerarbeid og materiell. Følgende materiell anskaffer vi og holdes utenfor fastprisen: fliser, lamper, sanitærutstyr, knagger/toalettrullholder, baderommøbler, speil, elektrisk vifte.

Vi ønsker å unngå uklarheter, og vil ha en skriftlig avtale der det stadfestes at alt unntatt det spesifiserte er inkludert, at leveransen tilfredsstiller våtromsnormen og at personell som benyttes tilfredsstiller formelle krav til faglig kompetanse.

Arbeidet bør igansettes i slutten av januar og være ferdig før mars.

Dagmult og mulighet for å gå ut av avtale ved forsinkelse