Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3341 Siste år
855 Siste 3 mnd
289 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Balkong

Registrert Dato: Torsdag 11. Oktober 2012

Balkongoppføring på funksjonalistisk tomannsbolig fra 1939.

Boligens ytterkledning består av et særegent stående trepanel med fire smale vertikale kannelyrer høvlet ut i hvert panelbord. Panelet gir huset en streng og oppadstrebende karakter. Ved oppføring av balkong ønsker vi å endre på minst mulig ved den aktuelle fasaden.

Balkongen er derfor planlagt oppført som en hengende boks med et lukket rekkverk der vi benytter akkurat samme panelbord som på eksisterende bolig. Vi har originalpanelet bevart lagret fra byggeåret slik at balkongen vil få nøyaktig samme kledning som huset. En enkel rammekonstruksjon bestående av trebjelker som boltes fast i eksisterende etasjeskille vil fungere som gulv og et lukket rekkverk der vi benytter overnevnte panel vil videre avslutte balkongen.

Balkongens mål er 3, 20 meter langsmed fasaden x 1, 20meter ut fra bygningen.

Der balkongen er planlagt eksisterer det i dag et tre-fagsvindu som strekker seg 3meter bortover fasaden. Vi ønsker å sette inn en dør i den ene åpningen i det allerede eksisterende tre-fagsvinduet. Den planlagte balkongen følger vinduets lengde på fasaden. Ved å endre til dør innenfor eksisterende vindusrammer vil vi unngå ytterligere endringer på den aktuelle fasaden.

Søknad hos Plan- og bygningsetaten er godkjent, men den som påtar seg dette oppdraget må formelt stå som ansvarlig søker.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere