Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

211 Siste år
71 Siste 3 mnd
9 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

BarentsWatch - forvaltningsavtale (rammeavtale)

Registrert Dato: Fredag 28. Desember 2012

Kystverket har fått ansvaret for utredning, utvikling og etablering av BarentsWatch: Et helhetlig overvåkings- og informasjonssystem for de nordlige hav- og kystområder. Etableringen forutsetter et nært samarbeid med en rekke andre institusjoner. Systemet vil bestå av en åpen og en lukket del.
Den åpne delen vil være en offentlig tilgjengelig informasjonsportal. Den skal være flerspråklig; i første omgang med norsk og engelsk implementert både i skjermdialog og innhold. Den skal formidle informasjon til allmennheten knyttet til områdene klima og miljø, sjøtransport, marine ressurser, olje og gass og tema omkring suverenitetshevdelse.
Den lukkede delen er tenkt å være et operativt system for relevante myndigheter som skal kunne kombinere informasjon for å gjøre det lettere å håndtere spesielle situasjoner som forurensning, ulykker mv.
Denne anskaffelsen/konkurransen gjelder prekvalifisering for inngåelse av en rammeavtale for sikker og effektiv kodeforvaltning. I tillegg skal avtalen gi mulighet til å få gjort enkle tilpasninger, forbedringer og feilrettinger.
Kystverket anslår omfanget på kontrakten til å være 2 til 4 mill kroner per år. Avtalens verdi inkludert opsjoner er per i dag estimert til over 8 millioner NOK, vi tar forbehold om at verdivurderingene er estimater som ikke er forpliktende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Forbedringer, Rammeavtale

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 04. Februar 2013