Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Bedriftshelsetjenester til Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu kommuner

De fleste ansatte i kommunene jobber innenfor områder med næringskoder som kommer inn under "Forskrift om at virksomheter innen visse bransjer skal ha godkjent bedriftshelsetjeneste, 2009 nr. 162". Kommunene har ut fra dette valgt å inngå avtale om bedriftshelsetjeneste for alle ansatte.
Det er et mål at kommunene selv er i stand til å løse arbeidsmiljøutfordringene og ivareta arbeidsgivers plikter i henhold til arbeidsmiljølovens § 2-1. Den enkelte virksomhet er selv ansvarlig for et fullt forsvarlig arbeidsmiljø i egen virksomhet. Dette innebærer at virksomhetene skal gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyse, utarbeide handlingsplaner og sette mål for sitt hms-arbeid.
bht-leverandøren er en naturlig samarbeidspartner i dette arbeidet. Leverandøren skal gi rådgivning, veiledning og bistand til ledere, verneombud og hms-grupper innen Helse, Miljø og Sikkerhet. Leverandørens hovedfokus skal være rettet mot det forebyggende hms-arbeidet, bl. a. Forebygging av sykefravær og sammen med ledelsen og ansatte bidra til å redusere sykefraværet.
Oppdragsgiver planlegger å gjennomføre dialog gjennom forhandlinger med en eller flere av leverandørene som inngir tilbud i konkurransen. Forhandlingene vil kunne gjelde alle sider av tilbudene. Utvelgelsen av hvem det skal forhandles med vil bli foretatt etter en vurdering av tildelingskriteriene.
Forhandlinger blir ikke gjennomført dersom oppdragsgiver, etter at tilbudene er mottatt, vurderer at forhandlinger ikke er hensiktsmessig. Dialog i form av rettinger/avklaringer gjennomføres ved behov.
Det presiseres at ingen leverandører kan forvente dialog om sitt tilbud og derfor må levere sitt beste tilbud.
Det er ikke anledning til å legge inn tilbud på deler av konkurransen.
Kommunene er ikke èn juridisk enhet og vil inngå separate avtaler.
Anbud id:
547660
  • Sted:
    Nord-Fron, Sør-Fron Ringebu  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 21. September 2018