Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

844 Siste år
277 Siste 3 mnd
95 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Befaring - Rensing av vann fra Tverrfjellet gruver

Registrert Dato: Mandag 08. Oktober 2012

På Hjerkinn ligger det i dag en nedlagt gruve, Tverrfjellet gruve. Plasseringen er nord-øst for Hjerkinn Stasjon. Overskuddsvann fra gruva må renses, og i den anledning vil en ledningstrase for vannet ut fra gruva legges parallelt med E6. Dette blir en mindre plastledning, ytre diameter 200mm, leggedybde 1-2m, som skal føre en jevn vannstrøm på rundt 15 l/s ned til rensedammene ved Villreinsenteret på Hjerkinn. Anleggsarbeidene med å legge plastledningen vil på et delstrekk foregår i nærheten, men ikke berøre E6.
Rensedammene er grunne dammer som graves ut i terrenget. Utslippet fra dammene vil være til 2 eksisterende ledninger, innvendig diameter rundt 200mm, som allerede i dag ligger under E6. Disse ledningene var tidligere benyttet til å transportere avgangsmasser fra gruva ned til Hjerkinndammen.
Nedstrøs rensedammene hentes fram de nevnte 2 ledninger og det plasseres et mindre filtrasjonsanlegg langs med lokalvegen ned til Hjerkinndammen. Etter anlegget renner vannet i åpen grøft ned til dammen hvor det etableres en kunstog våtmark.
Anlegget er ikke detaljprosjektert pr. i dag, planlagt utsendelse av tilbudsdokument er høst/vinter 2012. Vi inviterer nå til en befaring for interesserte parter som ønsker å gi tilbud på et senere tidspunkt. Planlagt oppstart for entreprenørarbeider vil være etter snøsmeltingen 2013.
Interessenter bes melde sin interresse til oppgitt kontaktperson, dato for befaring er satt til: 16.10.12, klokka 13.00.
Oppmøtested: Forsvarsbygg på Hjerkinn.
Det vil bli utlevert tilbudsgrunnlag hørst/vinter 2012.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Befaring

Dombås, Oppland

Avsluttet: Tirsdag 16. Oktober 2012